Tårnet / The tower

Siden Vor Frelsers Kirkes tårns indvielse i 1752 har det været yderst populært at bestige de 400 trin op til toppen, hvor Frelsermanden på sin globus skuer sejrsikkert ud over Dronningens København.

Vor Frelsers Kirkes ikoniske tårn rummer kirkens seks store klokker og et fantastisk klokkespil med hele 48 klokker - et klokkespil som har en helt speciel betydning for Christianshavn.

På de sidste 150 udvendige trin vil du, så langt øjet rækker, opleve en af de bedste udsigter over København fra alle vinkler i 86 meters højde.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Since the tower's inauguration in 1752, it has been very popular to climb all 400 steps to the very top, where the Savior stands on his globe and triumphantly overlooks the Queen's Copenhagen.

Our Savior's Church's iconic tower contains six large bells and a fantastic carillon that has a special meaning to Christianshavn. The carillon plays its delicate melodies in the neighbourhood daily with as many as 48 bells.

On the last 150 external steps, you will, as far as the eye can see, admire Copenhagen from above with a spectacular view from every angle at 86 metres.

We are looking forward to welcoming you.

Mere information / More information

LogoLogo