Tårnet / The Tower

Siden Vor Frelsers Kirkes tårns indvielse i 1752 har det været yderst populært at bestige de 400 trin til toppen, hvor Frelsermanden på sin globus skuer sejrsikkert ud over Dronningens København.

Vor Frelsers Kirkes ikoniske tårn rummer kirkens seks store klokker, som indgår i kirkens fantastiske klokkespil med hele 48 klokker - et klokkespil som har en helt speciel betydning for Christianshavn.

På de sidste 150 udvendige trapper vil du - så langt øjet rækker - opleve en af byens bedste udsigter over København fra 86 meters højde.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Since the inauguration of the tower in 1752, it has been extremely popular to climb the 400 steps to the very top, where the Savior on his globe triumphantly overlooks the Queen's Copenhagen.

Our Savior's Church's iconic tower contains six large bells and a fantastic carillion which holds an extraordinary meaning to Christianshavn. With as many as 48 bells, the carillion plays its delicate melodies over the neighbourhood daily.

On the last 150 external steps, you will - as far as the eye can see - experience one of the best views in Copenhagen with an overview of the city from every angle at a height of 86 meters.

We are looking forward to welcoming you.

Mere information / More information

Åbningstider, booking og priser / Opening hours, booking and prices