Billede af børn og forældre til babysalmesang i kirken

Foto: Jørgen Jacob Jensen

Babysalmesang er rytmik, musik og sang for det lille barn og dets forældre. Musik har stor betydning for et barn, og sang og musik er en naturlig del af børns liv og udvikling. Mange af vores salmer er enkle i tonesproget og derfor oplagte at synge for børn.

Vi mødes i kirken til babysalmesang tirsdage kl. 9-10 og kl. 10-11, og musikpædagog Annika Hamann leder babysalmesangen.

Der er et hold for børn i alderen 2-5 måneder og et hold for børn i alderen 5-9 måneder.

Der er plads til max. 15 babyer og deres forældre på holdet.

Deltagelse koster 250,-

Nuværende hold datoer:

Tirsdag d. 5. oktober
Tirsdag d. 12. oktober
Tirsdag d.  26. oktober
Tirsdag d. 2. november
Tirsdag d. 9. november

Næste holdstart er:

Tirsdag d. 16. november 2021:

Kl. 9-10 for 5-9 mdr.

Kl. 10-11 for 2-5 mdr.

Derefter de følgende 9 gange:

Tirsdag d. 23. november
Tirsdag d. 30. november
Tirsdag d. 7. december
Tirsdag d. 14. december
Tirsdag d. 4. januar
Tirsdag d. 11. januar
Tirsdag d. 18. januar
Tirsdag d. 25. januar
Tirsdag d. 1. februar

VIGTIGT:

Tilmeld dig og dit barn via formularen og betal efterfølgende deltagergebyret på 250,- kroner til Danske Bank, reg. 4440 konto 11799094. Husk at skrive barnets navn i tekstfeltet. Tilmelding er først gyldig, når indbetaling er sket.

Tilmeldingsformularer:

Tilmelding 2-5 måneder

Tilmelding 5-9 måneder

Ved tilmelding skal I oplyse forælders og babys navn, babys fødselsdag samt forælders telefonnummer.

Kontakt underviser Annika Hamann på babysalmesang@vorfrelserskirke.dk eller kirkekontoret på 32 54 68 83.