Billede af børn og forældre til babysalmesang i kirken

Foto: Jørgen Jacob Jensen

Babysalmesang er rytmik, musik og sang for det lille barn og dets forældre. Musik har stor betydning for et barn, og sang og musik er en naturlig del af børns liv og udvikling. Mange af vores salmer er enkle i tonesproget og derfor oplagte at synge for børn.

Vi skaber sammen en dejlig stund med ro, nærvær og begejstring, når vi udforsker musikken gennem nye og gamle sange og salmer, danse og lege.

Underviser er Annika Hamann, som er uddannet musikpædagog og sanger og har mange års erfaring i at undervise i babysalmesang.

Der er aldersopdelte hold og på holdet for de mindste er der fokus på sang, musik og bevægelse der stimulerer barnets sanser. På holdet for de større børn, er der lidt mere bevægelse og vi gør brug af forskellige instrumenter for at skabe variation.

Praktisk

Vi mødes i Vor Frelsers Kirke til babysalmesang tirsdage kl. 9-10 og kl. 10-11, og musikpædagog Annika Hamann leder babysalmesangen.

Der er et hold for børn i alderen 2-5 måneder og et hold for børn i alderen 5-9 måneder.

Der er plads til max. 18 babyer og deres forældre på holdet.

Det er gratis at være med.

Har du spørgsmål til undervisningen kan du kontakte Annika Hamann på babysalmesang@vorfrelserskirke.dk

Nye hold

De næste hold starter Tirsdag den 8. november 2022 og har følgende undervisningsgange

Tirsdag den 8. november 2022 (Opstart)
Tirsdag den 15. november 2022
Tirsdag den 22. november 2022
Tirsdag den 29. november 2022
Tirsdag den 6. december 2022
Tirsdag den 10.januar 2023
Tirsdag den 17. januar 2023
Tirsdag den 24. januar 2023
Tirsdag den 31. januar 2023
Tirsdag den 7. februar 2023 (Afslutning)

Tilmelding:

Tilmeld dig og dit barn HER (2-5 måneder) eller HER (5-9 måneder) eller telefonisk via henvendelse til kordegn Louise Dinesen: 32 54 68 83 eller på mail: lodi@km.dk.