Begivenheden har allerede fundet sted.

Natkirke v/ Marlene Lindsten med Angic Zorts

Fredag d. 10. september 2021, Kl. 20:00 til kl. 23:00
Vor Frelsers Kirke, Sankt Annæ Gade 29, 1416 København K

Angic Zorts

Denne aften bliver du inviteret ind i duoen Angic Zorts’ helt unikke musikalske univers. Duoen undersøger musikkens væsen, det simple, det komplekse, lyset og mørket. Med et omfattende instrumentarium med mange både akustiske og elektriske instrumenter udnytter Angic Zorts det musikalske spektrum helt ud til ekstremerne. Ved at bruge bl.a. looping og sampling skaber de  store musikalske landskaber.

Duoen, der består af Francesco Cigna og Joanna Stroz, spiller originale kompositioner med enkelte arrangementer fra andres hånd her og der.

Musikken begynder kl. 20. Som altid i Natkirken er der nadverandagt kl. 21.30 og aftenbøn kl. 22.45.