Begivenheden har allerede fundet sted.

Natkirke med Høgsbro/Nordal Duo v/Marlene Lindsten

Fredag d. 17. juni 2022, Kl. 20:00 til kl. 23:00
Vor Frelsers Kirke, Sankt Annæ Gade 29, 1416 København K
Gratis Adgang

Abstract Distance

Høgsbro/Nordal Duo.

Duoen Høgsbro/Nordal tager i deres musik fat i begrebet afstand og hvad det gør ved os som menneskerBåde den rent målbare fysiske afstand, men også den mentale afstand, som gør at vi til sidst måske kan føle os både alene og ensomme.

Jakob Høgsbro, saxofon, og Jesper Nordal, guitar, har spillet sammen i over 20 år. I 2008 indspillede de deres første CD sammen, netop med titlen ”Abstract Distance”. Lyt til den her eller se video med duoen her og her.

De to musikere eksperimenterer med elektroniske lyduniverser som loops og effekter, og ud af disse universer vokser både kendte og ukendte numre, som alle har, eller får, en relation til begrebet afstand. Numre som Ebbe Skammelsøn, Hvem sidder der bag skærmen, Someday my Prince will come og Medina’s Har du glemt bliver fortolket og serveret i helt nye rammer denne aften. Gå ikke glip af disse to erfarne kunstnere og deres samarbejde.