Begivenheden har allerede fundet sted.

Natkirke & skriveværksted v/Susanne Møller Olsen

Fredag d. 21. oktober 2022, Kl. 20:00 til kl. 23:00
Vor Frelsers Kirke, Sankt Annæ Gade 29, 1416 København K

Refleksionsskrivning ved Roberta Montanari

”Jeg skriver for at forstå, såvel som for at blive forstået,” skriver forfatteren Elie Wiesel. Det samme sker i refleksionsskrivning, hvor du bliver guidet til at skrive intuitivt og associerende ud fra dine egne erfaringer. Du får teknikker til at gå udenom den indre, kritiske censor, så du kan skrive førbevidste tanker og følelser frem. Vi går på opdagelse i sproget og afprøver simple skriveøvelser ud fra aftenens tema. Du behøver ingen skriveerfaring og deler kun det, du har lyst til. Kan du tænke og føle det, kan du skrive det.

Medbring eget yndlingsskrivegrej.

Sorg og tab - skriveværksted i Vor Frelsers Natkirke 21. oktober 2022

Vi mister hele tiden noget; sommerens varme, vores ungdom eller helbred, et venskab eller livslang kærlighed. Tab sætter sig spor, og vores døde lever ofte videre i os. Vi skriver om et tab, der lever videre i dig, og lader en person, du har mistet, genopstå i erindringens sproglig form.