Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Krigens kvinder v/ forfatter Tommy Heisz

Dato
Torsdag d. 23. marts 2023, Kl. 19:00 til kl. 21:00
Sted
Stanley's Gaard, Store Søndervoldstræde 2, 1419 København K

Aftenens foredrag med Tommy Heisz, forfatter til den anmelderroste Blod under halvmånen, er en rejse tilbage til krigene på Balkan i 1912-13. Hans bog kaster ikke blot lys på et glemt kapitel i den europæiske historie, den bringer også kvindernes oplevelser af krigen frem i lyset. Gennem sygeplejerskerne Marie Bournonville og Valborg Hjorth, kvindesagsforkæmperen Mabel Stobart og antropologen Edith Durham oplever vi krigen og kommer helt tæt på de rædsler, der udspillede sig i den glemte krig, der viste sig at være et præludium til 1. verdenskrig.

Alle arrangementer (udflugter undtaget) finder sted i Stanley's Gaard, St. Søndervoldstræde 2, 1. sal. Der er elevator til foredragslokalet.

Deltagelse koster 30 kr., som går til Menighedsplejens arbejde. Hvor intet andet er angivet, betales der kontant eller med Mobile Pay på dagen. Forudgående tilmelding (billetkøb) kun ifm. sommerudflugten.

Menighedsplejen på Christianshavn er et samarbejde mellem Christians Kirke og Vor Frelsers Kirke. Læs mere på kirkernes hjemmesider:

www.christianskirke.dk
www.vorfrelserskirke.dk