I hele 2017 oplyser vi kirkegængere, turister og alle gæster om Reformationen, der fejrer 500 års jubilæum i år.

Plancherne, der er placeret rundt omkring i kirkerummet, fortæller små historier om reformationen, Martin Luther, Vor Frelsers Kirke og det danske samfund. Kirkens mere end 200.000 årlige gæster får her et lynkursus i Folkekirkens bekendelsesgrundlag, og Luthers teologi.
Her på siden kan du se et par eksempler på plancherne - men kig ind i kirken for at se dem alle. De bliver stående til nytår i år.
Plancherne er forfattet af kirkens præster og organister, mens grafiker Nanna Skytte har stået for udformningen.
Den engelske oversættelse skyldes oversætteren Trixie Hauberg. Fotos: Jan Lauridsen.

GALLERIER